LOADING

Type to search

Flera trevliga uppdateringar i Just Dance 2022

Flera trevliga uppdateringar i Just Dance 2022

Share

Nytt år och därmed också en ny version av Just Dance, denna gång 2022:s upplaga. Vi har fått möjlighet att testa spelet på Nintendo Switch.

Vi kickar igång spelet och bjuder upp till en första dans. Det som då direkt slår oss är den häftiga grafiken, som förbättrats mycket sedan förra årets version. Det händer väldigt mycket mer i allting runt omkring dig som dansare i spelet. Att det är betydligt mer, som händer runt omkring, gör också att det kan upplevas lite rörigare, då man ska ta in ännu fler intryck än tidigare. Mycket för hjärnan att sortera.

Samtidigt gör den nya grafiken att man får en helt annan upplevelse av spelet och man kan leva sig in ännu mer i spelet och försvinna i en annan värld. Musikvideon är som en hel story och man jobbar med olika kameravinklar för att förstärka känslan.

En annan nyhet är att man ser ansiktet på dansarna, som visar olika uttryck. Det gör ju det hela ännu mer verklighetstroget. En klar förbättring mot tidigare!

Som vanligt bjuds vi på ett gäng nya låtar i detta spel. Många trevliga nya hits, som tillkommit sedan 2021 års upplaga. Olika svårighetsgrader på låtarna precis som vanligt. Ibland finns även samma låt i mer än en svårighetsgrad. Lite kul grepp.

Just Dance Unlimited finns precis som tidigare också att köpa till, vilket ger tillgång till ett stort arkiv med låtar, som funnits med i tidigare upplagor av spelet. Känns fortfarande lite väl dyrt att ligga och betala för med tanke på vad man får ut av det.

Har det kommit tillräckligt med nya häftiga uppdateringar, så att det är värt för mig som har 2021-versionen av spelet att uppdatera mig? Nej, det skulle jag inte påstå, utan jag hade väntat med att uppdatera mig. Har du inte köpt ett nytt på några år hade jag dock satsat.

Förutom Nintendo Switch, så finns även detta spel tillgängligt för PS4, Xbox One, Gooogle Stadia, Xbox Series X samt PS5.

Sammanfattningsvis är detta ett spel, som innehåller flera trevliga uppdateringar gentemot förra årets upplaga. Alla som gillar dansspel och är danssugna bör slå till på detta spel. Det är en trevlig klassiker, som följer med bra i spelutvecklingen.

Tags

Relaterade poster

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *