LOADING

Type to search

Just Dance 2023 ger oss en hel del nytt

Just Dance 2023 ger oss en hel del nytt

Share

Just Dance har som vana att bjuda på nytt spel varje år och 2023 är inget undantag kring detta. Vi har testat spelet på Nintendo Switch.

Precis som förra årets version, har man jobbat mycket med det som händer runt dansarna. Nu har det utvecklats sig så mycket, att det blir som en berättelse i vissa låtar. Vissa låtar kan då även börja och sluta med en story i bakgrunden innan själva huvudlåten har satt igång. Man har även lagt in gamla danskaraktärer i vissa videos, som har varit med i tidigare Just Dance-spel.

En annan trevlig nyhet är att man i sökfunktionen kan filtrera låtarna efter nya kriterier såsom typ av musik, årtionden, svårighetsgrad och typ av aktivitetsdel i dansen.

Precis som vanligt har det tillkommit ett gäng nya låtar att dansa till. Denna gång är det hela 40st nya låtar man lagt till i katalogen. Här finns mycket av de senaste låtarna, som är aktuella på dansgolvet.

Man kan även spela i en så kallad Online-grupp med upp till 5st vänner, som kan befinna sig varsomhelst över hela världen.

Om man redan har Just Dance 2022, är det då värt att uppdatera? Nej, det skulle jag inte säga. Även om det finns en del trevliga nyheter som lyfter upplevelsen, är det inte så stora skillnader att det är värt kostnaden för ett helt nytt spel.

Förutom Nintendo Switch, så finns även detta spel tillgängligt för Xbox One, Gooogle Stadia, Xbox Series X samt PS5.

Sammanfattningsvis har årets upplaga av Just Dance bjudit på en hel del trevliga uppdateringar. Man står sig väldigt bra i genren dansspel och följer med bra i utvecklingen kring spel överhuvudtaget.

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *