LOADING

Type to search

Barnanpassade koreografier i Just Dance 2021

Barnanpassade koreografier i Just Dance 2021

Share

Då var det dags för ännu en ny version av dansspelet Just Dance, som har blivit något av en klassiker i denna genre. Denna gång har vi testat det på konsolen Nintendo Switch.

En av nyheterna i denna upplaga är Kids mode, vilket innebär enklare koreografier för barn, på låtar som är inriktade mot barn. Det kan ju annars vara ganska svårt för barn att använda spelet precis som vuxna. Dock får man nog ändå tänka att man får vara lite äldre innan man har så väldigt stor behållning av spelet. Går man på dansskola har man såklart en lägre ingångströskel. Men idén med att alla ska kunna vara med i spelet är mycket bra!

Via en tjänst kallad Just Dance Unlimited kan du få tillgång till ett mycket stort arkiv med låtar, som tidigare funnits tillgängliga i äldre upplagor av Just Dance. Man kan få prova detta en månad utan extra kostnad, men sedan kostar det 36kr/månad eller 229kr/år. Detta arkiv med låtar är mycket trevligt och det går att hitta många sköna låtar att dansa till. Det blir dock ganska dyrt att ligga och betala pengar för det hela tiden. Kanske kunde man istället erbjuda att man får tillgång till en del av arkivet utan kostnad och att dessa byts ut en gång i månaden?

Det finns 40st nya låtar med i denna upplaga av spelet och de bjuder på bra underhållning. Animeringen och grafiken är snygga och blir inte sämre och mindre detaljrika för varje upplaga, som kommer av detta spel. De flesta av låtarna är mycket välkända hits, som många har hört tidigare. Svårighetsgraden varierar precis som vanligt.

Man styr sina dansrörelser antingen med Joy Con-kotrollen till Nintendo Switch eller med sin mobiltelefon. Joy Con-kontrollen är riktigt skön att använda för detta faktiskt. Passar perfekt med att säkra snöret runt handleden också, så att man inte tappar den.

Förutom Nintendo Switch, så finns även detta spel tillgängligt för PS4, Xbox One, Gooogle Stadia, Xbox Series X samt PS5.

Sammanfattningsvis kan man säga att detta är verkligen dansspelet du ska satsa på om du gillar genren. Man kommer inte att bli besviken, eftersom tillverkaren Ubisoft är duktiga på det de gör.

Tags

Relaterade poster

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *