LOADING

Type to search

Det klassiska Uno-spelet i ny tappning till Switch

Det klassiska Uno-spelet i ny tappning till Switch

Share

Det klassiska Uno-spelet är alltid lite kul. I den här versionen av spelet, kan man dessutom spela lite olika varianter av det. Dels kan man justera om man vill använda vissa regler eller inte. Sen finns det också olika slags teman man kan köra såsom Just Dance, Rayman, Flip Card m.m. De olika temana innehåller också bland annat lite egna specialkort, som kan gör att det blir lite nya förutsättningar i spelet.

Grafiken i spelet är ganska snygg och det är lätt att hänga med i de olika turerna i spelet. Animeringarna, som görs är också bra och rätt coola.

Jag har kört Uno en del när jag var yngre och man har väl rätt bra koll på hur man spelar det. Dock tyckte jag att det var ganska svårt att spela mot de tre andra medspelarna när man kör en omgång. Att kunna välja svårighetsgrad i spelet, hade inte skadat, då det som sagt är ganska svårt att vinna ett spel. Jag menar inte att det ska vara för lätt, men om det upplevs för svårt tröttnar man gärna snabbare tror jag.

Hur prisvärt är då spelet? Har ingen exakt prisuppgift på spelet, men det ligger troligen kring en hundring. Det är såklart betydligt mycket mindre än vad ett vanligt spel kostar på Switch. Men nu kan man ju inte riktigt jämför det med ett sådant. Man kan absolut hålla sig sysselsatt med detta spel ett tag, speciellt med tanke på att det finns lite olika nya varianter på det. Dock tror jag de flesta inte kommer spela det så jättelänge, om man inte är en stor fantast.

Sammanfattningsvis är det ett ganska bra spel, som kan underhålla ett tag, men de som inte är så stora fantaster av denna typ av spel, kommer tröttna ganska fort.

Tags

Relaterade poster

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *