LOADING

Type to search

Key Solutions nominerad till en av världens bästa hemsidor

Tags:

Key Solutions nominerad till en av världens bästa hemsidor

Share

Det svenska säljkonsultbolaget Key Solutions har blivit nominerad till en av världens bästa hemsidor av den prestigefyllda designsajten Awwwards.com. Awwwards utmärkelser syftar till att uppmärksamma och framhäva världens bästa webbutvecklare, designers och webbyråer.

Nomineringen skedde i samband med Key Solutions designlyft av logotyp och grafiska manér via digitalbyrån Stormfors.

-Vi är oerhört hedrade och stolta över att Key Solutions är nominerad till Awwwards. Vi letar ständigt efter nya och innovativa sätt att förbättra de tjänster som är kopplade till vårt arbete. Därför är vi speciellt stolta över att Key Solutions hemsida nu blivit uppmärksammad i världen, säger Martin Cronler, Marknadsansvarig på Key Solutions.

Som grund för nomineringen utgår Awwwards från de fyra kriterierna webbdesign, kreativitet, innehåll och användarvänlighet. Eftersom Key Solutions har blivit högt rankade i samtliga kategorier har de kvalificerat sig till nästa steg i tävlingen, som är en jurybedömning av den tekniska lösningen.

Vi har en stilren och tydlig design och har använd Responsive Design samt andra moderna tekniker när vi byggt webbplatsen, vilket förmodligen är en bidragande faktor till nomineringen. Det breda anslaget med både teknik, design och analys lockade oss, eftersom vi är ett team med olika specialiteter och kvalitéer, avslutar Martin.

Key Solutions kommer få besked om hur de placerat sig bland världens bästa hemsidor efter jurybedömningen som består av en process på upp till 3 månader.

Om utmärkelsen:

Awwwards anordnar en av världens största tävlingar inom webbranschen och avslutas årligen med en konferens och prisutdelning med inbjudna företag från hela världen. Webbplatserna bedöms i första hand av användarna utifrån design, kreativitet, användarupplevelse och innehåll. Företag som får tillräckligt höga poäng kvalificerar sig till nästa steg som är en jurybedömning av den tekniska lösningen.

”Our goal is to create a meeting point where web developers, designers and agencies across the world can share experiences, inspiration and knowledge: A community that bids for a more accessible, usable and beautiful Internet.” – Awwwards.com

Tags

Relaterade poster

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *