LOADING

Type to search

Tre kommer lansera Apple Watch som klarar sig utan telefonen

Tre kommer lansera Apple Watch som klarar sig utan telefonen

Share

Nu är det klart att Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) äntligen kommer till Sverige! Den lanserades i några få länder redan i september 2017, men där var Sverige som så många gånger förr, inte med. Det är mobiloperatören Tre som nu meddelar att de kommer lansera den här klockan, som har ett inbyggt e-sim. Detta innebär att man kan använda klockan utan att man måste ha telefonen lika nära, som med de tidigare versionerna. Nu börjar klockan helt klart bli mycket intressantare att använda!

Tre meddelar att de kommer erbjuda kunderna sex månaders kostnadsfri anslutningsavgift om man köper den. Exakt vad det innebär märker vi väl vid lansering. Man kommer att kunna förbeställa klockan hos Tre från och med den 4:e maj, och den kommer sedan att lanseras den 11:e maj.

-Klockan kommer att gå från 4 495 kr beroende på utformning och modell, och vi kommer uppdatera vår hemsida med mer exakta priser närmre lansering, säger Lisa Blomqvist, pressansvarig på Tre.

Tre är den första operatören som meddelar att man kommer att lansera denna klocka, men förmodligen kommer de övriga operatörerna snart också berätta att de kommer erbjuda denna produkt.

Jag har själv en Apple Watch, men tycker att den stora nackdelen med den är att den är väldigt beroende av telefonen. Nu blir det en helt annan sak när man faktiskt kan använda den utan telefonen.

Tags

Relaterade poster

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *