LOADING

Type to search

Hämta era PostNord-paket så snart som möjligt!

Hämta era PostNord-paket så snart som möjligt!

Share

Black Friday är över för denna gång och likaså Cyber Monday. En hel del körde ju även Black week med rea hela veckan. PostNord hade under denna period en ökning med 51 procent på sina paketvolymer. Det var mycket mer än man hade förväntat sig. Man hade kikat på statistik innan och beräknat en ungefärlig ökning på 30 procent, men det blev alltså betydligt mer.

Detta gör att man nu har fullt i alla fordon, på terminaler, paketburar, maskiner och ombudens hyllor. På grund av detta kommer man få behöva vänta en eller ett par dagar extra på sina försändelser.

PostNord uppmanar därför alla som har ett paket, som väntar på att hämtas ut hos ett ombud att hämta det så snart som möjligt. På så sätt blir det också ledig kapacitet för fler paket att komma in.

Från Black Friday till tisdagen den 28:e november har PostNord sorterat och levererat cirka 3,7 miljoner paket och brev för e-handel. Det är helt klart en stor mängd!

Imorgon tar vi klivet in i december och snart stundar julen, så vi kan nog räkna med att det kommer att fortsätta skickas stora mängder paket den närmaste tiden. Det känns som att e-handeln ökar för varje jul som går och det kommer garanterat inte att bli något undantag detta år. Så vi som beställer på nätet får nog försöka att hämta grejerna så snabbt det bara går. För snart vill vi väl beställa något igen.

Tags

Relaterade poster

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *