LOADING

Type to search

Black Friday varar hela veckan lång?

Black Friday varar hela veckan lång?

Share

Om några dagar är det dags för årets Black Friday. Men redan innan det har blivit fredag, så har många företag redan börjat med rean. En ganska tydlig trend bland många detta år verkar vara att det ska pågå längre än bara på fredagen. För vissa företag pågår den hela veckan. Andra teasar om att de avslöjar sitt erbjudande en viss dag innan själva fredagen.

Historien bakom Black Friday kan du hitta här.

Mycket av det hela handlar såklart om att överträffa varandra och ligga det lilla steget före sin konkurrent. Media Markt slår på stora trumman för Black Friday hela veckan, medan deras konkurrent Elgiganten säger att de kommer att avslöja sina erbjudanden imorgon onsdag kl 20.00.

Vilket är bäst för oss konsumenter då? Ja, det kan man ju fråga sig. Det blir väldigt tjatigt med alla utskick och annonser som man ser överallt nu verkligen, så risken finns att man tröttnar redan innan det börjat. Dock kanske det är skönt att man får lite längre tid på sig att kunna bestämma sig om man vill köpa eller inte.

Ett exempel på en produkt som prissänks en del vid reor är OLED-TV. Sonys 55″ OLED-TV, som normalt sett kostar nästan 30.000:-, kan nu köpas för strax under 20.000:- på Media Markt. Man har även sänkt priserna på LG:s OLED-TV-apparater med några tusenlappar mot vad de kostar normalt. Tror ni att Elgiganten går ut med en ännu högre sänkning på dessa produkter för att kontra? De funderar helt säkert i de banorna.

Är du redo för Black Friday? Snart smäller det, eller det har det väl egentligen redan gjort?

Tags

Relaterade poster

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *