LOADING

Type to search

Allvarlig bugg upptäckt i WordPress 4.9.3

Nyheter

Allvarlig bugg upptäckt i WordPress 4.9.3

Share
Wordpress

En allvarlig bugg har upptäckts i version 4.9.3 av publiceringssystemet WordPress. Felet innebär att den automatiska uppdatering, som annars löser sig av sig själv, inte gör det. Risken finns därför att man blir kvar i en gammal version av WordPress, som ofta uppdateras pga. de många säkerhetshoten, som ofta drabbar WordPress-siter.

Hur ska jag göra om jag kör WordPress 4.9.3?

Logga in i eran admin och klicka på texten “WordPress 4.9.4 är tillgängligt! Vänligen uppdatera nu.”. Den bör dyka upp som en notis allra längst upp på sidan när ni är inloggade. Annars kan ni hitta den under menyvalet Panel- Uppdateringar.

Uppdatera WordPress

Vad är WordPress?

WordPress är ett så kallat CMS-system. CMS står för Content Management System. Systemet är skrivet i PHP och använder databasen MySQL. Det är gratis att ladda ner och använda WordPress. Idag är det ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och används på tusentals bloggar och webbplatser.

Tack vare olika tillägg och teman går det anpassa fritt såsom man vill. Det går att använda helt utan att kunna programmering. Kan du programmering går det å andra sidan anpassa ännu mer enligt de önskemål man har. Ett mycket flexibelt system, som rekommenderas!

Tags

You Might also Like

2 Comments

  1. Olof 5 mars, 2018

    Gillar WordPress riktigt mycket, har hjälpt familjemedlemmar att sätta upp bloggar och statiska hemsidor till deras företag. Tack för tipset att uppdatera!

    Svara
    1. Daniel Henningsson 5 mars, 2018

      Tack för din kommentar och kul att du gillade vårt inlägg!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *