LOADING

Type to search

Podden Drivkraften går på djupet

Podden Drivkraften går på djupet

Share

Malin Roséns podd heter Drivkraften och hon startade den 2015. I den intervjuar hon starka drivkrafter och människor som vågar dela med sig av sin tidigare psykiska ohälsa och även som berättelser där människor vågat tro på sina drömmar och förverkligat olika mål.

”Allt inom personlig utveckling och mental och fysisk hälsa” var slogan de körde med när podden startade 2015 och den idén håller än.

– Lyssnarna är främst människor som jobbat med sig själva och har en stor portion av självmedvetenhet. De är hungriga på att förstå och lära sig mer om sig själv och andra. Vi gjorde ett test och det som intresserar lyssnarna mest är mental träning och psykologi, säger Malin entusiastiskt.

Vad är det roligaste med att driva podden?

– Det roligaste med podden är förmånen att få möta så många nya människor. Att få höra vad som driver varje unik person, det älskar jag.

Vad har du för framtidsplaner?

– Jag ser fram emot att utveckla podden genom att släppa avsnitt oftare och filma mer – inte bara spela in ljudet utan kunna släppa på Youtube i intervjuer där lyssnarna får se oss i bild. Även köra live-sändningar framöver är tanken.

Vilket är det populäraste avsnittet?

– Det populäraste avsnittet är med Malin Henriksson Pratt – Narcissister och medberoende.

Varför är det sådan perfekt match?

Malin tror att just det avsnittet blev så populärt för att poddens lyssnare är väldigt intresserade av personlig utveckling på djupet och att få lära sig mer om sig själva och andra människor genom att lyssna på andras berättelser. Hennes lyssnare vill få igenkänning kring tuffa ämnen i livet och gillar att podden tar upp känsliga ämnen.

– De vill också få med sig några insikter och konkreta verktyg för att hantera känslor, tankar eller olika situationer i livet -det brukar vara den feedbacken jag också får av dom att det uppskattar med just Drivkraften, avslutar Malin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *