LOADING

Type to search

Om Epic Lifestyle- podden

Om Epic Lifestyle- podden

Share

Sophie Resare driver Epic Lifestyle podden sedan flera år tillbaka. Hon är affärsutvecklare med hälsofokus och driver företag inom den nischen. Här berättar hon hur det kommer sig att hon startade sin podd, vad den handlar om och vilket som är det mest lyssnade avsnittet.

För att börja från början så har Sophie sin bakgrund framför allt inom besöksnäringen där hon har drivit olika verksamheter under drygt femton år. När hennes intresse för personlighälsa växte började hon med en hälsostrategi för sina dåvarande medarbetare och märkte ganska omgående att det verkligen fungerade.

– Medarbetarna mådde bättre och trivdes bättre och dessutom ökade lönsamheten avsevärt! Wow, tänkte jag, det här vill jag fortsätta arbeta med så att fler arbetsplatser får hjälp att. skapa strukturerade hälsostrategier. På den vägen är det, nu jobbar jag som Affärsutvecklare med hälsofokus i mitt eget företag, Epic Living Sweden.

Epic Lifestyle podden startade Sophie för att få tillfälle att träffa intressant personer som både hon och lyssnarna kan lära sig av och inspireras av.

– Jag ville även skapa en podd där gästen får tala till punkt, många av de intervjupoddar som jag då lyssnade på leddes av värdar som ville prata mest själva. Min ambition är att få till ett naturligt samtal, så naturligt det kan vara med en mikrofon framför sig.

Vad har responsen blivit? Vem är lyssnaren?

– Lyssnarna uppskattar att samtalen är just samtal där gästerna delar sin erfarenhet och expertis inom ganska brett område även om den röda tråden är välmående.
Största målgruppen är kvinnor i åldern 35-55 år i storstadsregionerna.

Vilket är det mest lyssnade avsnittet och varför tror du?

– Även om det var ett tag sen avsnittet släpptes så är nr 15 med Christer Olsson fortfarande det mest lyssnade. Christer har en förmåga att sätta ord på det som är viktigt på riktigt så att det går in hos lyssnaren och alla kan relatera till hans budskap.

Det var även första gången Christer var med i en podd vilket var roligt för henne dvs att det var poddpremiär trots hans framgångsrika karriär, avslutar Sophie entusiastiskt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *