LOADING

Type to search

Dags för Apple event imorgon

Dags för Apple event imorgon

Share

Imorgon kl 19.00 är det återigen dags för Apple att presentera nya produkter. Detta drar som vanligt stor uppmärksamhet till sig och sätter igång stora spekulationer kring vad man kommer presentera. Detta eventet kallas denna gång för “Time flies”.

Kommer ingen ny Iphone presenteras?

På just det här första eventet varje höst brukar de av tradition alltid presentera en ny iPhone. Men det är ju inte ett vanligt år denna gång tack vare Corona. Apple har haft problem med den interna utvecklingen när designers och ingenjörer har tvingats jobba hemifrån. Även tillverkningen av komponenter hos underleverantörer, har de haft problem med.

Apple har själva gått ut med att telefonen kommer att lanseras några veckor senare. Det behöver ju inte innebära att de inte kommer presentera den imorgon. Men enligt bland andra Mark Gurman på Bloomberg och John Paczkowski på Buzzfeed, så kommer den inte presenteras imorgon.

Det snackas också om att Apple Watch Series 6 kommer presenteras imorgon. Här kan det även bli aktuellt med en billigare ny modell av klockan.

Ny modell av iPad Air kan det också bli frågan om imorgon.

Apple kan även komma att lansera iOS 14, iPad OS 14 samt Watch OS 7.

Andra saker som det snackats kommer komma någon innan jul är prylhittarbrickan Airtag, en billigare modell av Homepod, samt heltäckande hörlurar i Airpods-serien.

Spekulationerna är precis som vanligt många inför ett sånt här event och man vet aldrig vad som faktiskt kommer att visas. Vad ser du mest fram emot på detta event? Kommentera gärna nedan.

Tags

Relaterade poster

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *