LOADING

Type to search

X2000 FÖRSENAT PÅ LÖRDAG?

X2000 FÖRSENAT PÅ LÖRDAG?

Share

Under hösten och vintern har SJ har stora problem med förseningar på sina avgångar, men nu erbjuder världens största bettingbolag Ladbrokes en liten tröst för alla resenärer som väntar i kylan och mörkret. Löv, vagnsfel eller personalbrist är några av de anledningar som ropas ut i högtalare till arga resenärer, men redan på lördag kan detta ändå göra någon glad.

På lördag avgår X2000 från Malmö C till Stockholm C klockan 9.17 och att tåget kommer fram i tid spelas till åtta gånger pengarna. Att Tåg 530 är någon minut försent gör oftast inte mycket för resenärerna och speciellt då en vinst på tre gånger insatsen väntar för de som vågat satsa på en liten försening. Tåget ska vara framme 13.39 enligt tidtabell, men det har det ju varit lite sisådär med på sistone. Väderprognosen inför lördagen pratar dessutom om snö längs vägen.

”Våra kunder kan även spela live i sina mobiler eller datorer på tåget, där oddsen ändras konstant under resans gång. Detta är ett helt unikt spelobjekt och något vi tror kommer bli väldigt populärt. Jag åkte själv tåg från Stockholm till Göteborg i julas och var väldigt orolig för förseningar, men jag har tydligen både tur i spel och med SJ” säger Andreas Gillberg, Ladbrokes tågåkande Nordenchef.

Aktuella odds - Tågförsening

I tid 8,00
1-5 minuter försenat 3,00
6-14 minuter försenat 2,50
15 minuter eller mer försenat 2,40

För mer information:

http://bit.ly/eoFjv0

Se även vår blogg på http://blogg.ladbrokes.se för mer nyheter och information från Ladbrokes.

andreas.gillberg@ladbrokes.se Andreas Gillberg, Ladbrokes Nordenchef, +46-8-4076445, +46-707608715

Ladbrokes grundades 1886 och är ett världsledande spelföretag med 2925 vadslagningsbutiker och 16 394 anställda. Ladbrokes har dryga 3 miljoner registrerade kunder från 30 länder och säljer speltjänster på 18 språk.

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up