LOADING

Type to search

Rea på Ikeas trådfria sortiment

Nyheter

Rea på Ikeas trådfria sortiment

Share

Från idag den 16:e oktober och t.om. den 31:e oktober har Ikea 20% rabatt på sitt trådfria sortiment. Erbjudandet gäller enbart om du är medlem i Ikea Family.

Om du funderat på att slå till och testa att börja bygga ditt smarta hem med Ikeas grejer är det ett bra läge att slå till nu.

Precis som Teknikfreak berättade tidigare så är Ikeas Trådfri kompatibelt med Philips Hue om lamporna har den senaste uppdateringen. Stöd för Homekit har fortfarande inte kommit, men är på väg.

Ikea satsar stort på det smarta hemmet och är bara i början av det hela. Man har en egen avdelning, som enbart fokuserar på detta. Tanken är att deras möbler ska gå att anpassa med smarta hem-lösningar på ett smidigt sätt. Just den här typen av satsning tror jag är helt rätt. Det som nu händer i denna sektor är bara en början på något, som kommer att växa sig väldigt stort i framtiden. Så småningom kommer de flesta av våra grejer i hemmet att vara uppkopplade och då ska de även kunna kommunicera med varandra på ett smidigt sätt. Detta kommer säkert att bli en lyckad satsning för Ikea. Sen återstår väl att se vilken kvalité de lyckas hålla på sina grejer. Men man får ju oftast vad man betalar för också.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *