LOADING

Type to search

Detta presenterades under Apples tisdagsevent

Detta presenterades under Apples tisdagsevent

Share

Apples event på tisdagskvällen höll bara på en knapp timme. Precis som de senast föregående eventen under Corona-pandemin, var det väldigt regisserat och klippt, jämfört med hur det kan vara när det istället körs live inför publik.

Vi fick se nya Apple Watch Series 6, som kan ge oss blodsyrenivå-mätare och en hjärtrytm-teknik, som ska kunna hjälpa oss förespå sjukdomar och fortsätta hjälpa oss med vår hälsa. Klockan finns tillgänglig i fyra olika färger och lanserades idag fredag.

En ny budgetmodell av Apple Watch kallad Apple Watch SE visades också. Den har en långsammare processor än Series 6 och har heller ingen pulsoximeter.

Även en ny iPad visades upp. Den har en A12 Bionic-processor, vilket ger den 40% snabbare CPU och två gånger snabbare grafik än sin föregångare. Säljstart för den även idag fredag.

Apple presenterade också fjärde generationens iPad Air. Denna har fått den kraftfulla A14 Bionic-processorn. Här kommer det även vara en USB-C istället för lightning-kontakt. Vi kan därmed räkna med att kommande prylar, också kommer att få denna förändring.

En paketlösning av Apples olika tjänster kallad Apple One, berättades det också om. Detta innebär att man kan få Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och Icloud-lagring till rabatterat pris. Finns som personligt eller familjeabonnemang för 155:-/månad respektive 199:-/månad.

Apple Fitness Plus, en personlig tränare på armen visades också upp. Tyvärr kommer den bara till Australien, Irland, Kanada, Nya Zeeland, Storbritannien och USA i ett första skede.

Sist, men inte minst så lanserades skarpa versioner av iOS 14, iPad OS 14, TV OS 14 och Watch OS 7 nu i onsdags. Mac OS Big Sur släpps senare i höst.

Tags

Relaterade poster

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *