LOADING

Type to search

Guitar Hero 3

Guitar Hero 3

Share

Den tredje versionen, och troligtvis inte heller den sista häpnar lite mindre än de första. Det är mest grafiken som står på spel denna gång, och de har gjort ett bra jobb.
Denna version har de också lagt ner lite extra möda för att vissa utan konsol ska kunna köra den på sin egna dator. Det är ett väldigt stort plus i kanten, med tanke på alla som har datorer som är bättre än deras konsoler.Känslan i spelet blir lite av den samma, om man har en gitarr det vill säga…
Tyvärr så har tillverkarna inte lyckats helt med effektiviteten i grafiken, eftersom publiken kan till och med få en väldigt snabb dator att inte hänga med riktigt. detta drar ner betyget lite granna. En till nackdel är att vissa tangenter på tangentbordet är inte helt kompatibla med varandra, så om jag trycker ner F1, F2 och F3, så går det helt enkelt inte. Detta beror till viss del av vilket tangentbord man använder.
Annars så tycker jag att det bara är lite svårare att använda tangentbordet, men andra skulle vilja ha standard gitarren.
Folk som gillar att lira på gitarrer, och att "hamra" på snabba utnötta låtar kommer att älska spelet mera den här gången, för grafiken och spelgränssnittet gör spelet till en höjdare. Bara de skulle ha väntat ett litet tag till med att försöka fixa grafikbuggen så skulle känslan blir härligare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *