LOADING

Type to search

Stockholm Filmfestival blir egen kanal hos 3 Mobil-TV

Stockholm Filmfestival blir egen kanal hos 3 Mobil-TV

Share

Mobiloperatören 3 har inlett ett samarbete med Stockholm Filmfestival om en exklusiv kanal med filmnyheter, filmintervjuer och filmklipp i 3 Mobil-TV.

Den 18e upplagan av Stockholms Film Festival kommer att erbjuda en exklusiv mobil TV-kanal hos 3 med scener ur aktuella filmer, intervjuer med regissörer och skådespelare samt nyheter från festivalen. Själva Festivalen pågår 15 till 25 november, men Kanalen kommer at sändas under hela november månad.

– Stockholm Filmfestival är på många sätt den perfekta partnern för 3Mobil-TV. Själv är jag en trogen gäst sedan mer än 10 år tillbaka. Festivalen fokuserar på kvalitetsfilm och unga spännande namn och när möjligheten at skapa en Festival-kanal dök upp var beslutet självklart. Festival-kanalen är dessutom ett utmärkt exempel på de möjligheter för varumärkesbyggande som Mobil-TV skapar. 3s kunder får tillgång till ett bra innehåll och Stockholms Film festival når en publik utanför huvudstaden, säger Brian Laffan, nordisk produktchef för Mobil-TV på 3

– Det är en satsning som ligger i linje med vårt mål att öka spridningen av kvalitetsfilm med hjälp av den senaste tekniken och vi är väldigt glada att vi kan erbjuda alla filmälskare och alla 3-användare i hela Sverige ett smakprov från årets filmfest direkt i mobilen, säger George Ivanov programansvarig på Stockholms filmfestival

Samarbetet kring Stockholm Filmfestival stärker 3s fokus på film. I utbudet på dryga två dussin kanaler finns redan två andra filmkanaler, långfilmskanalen Silver och Ohm Shortz med prisbelönta kortfilmer.

Stockholm Filmfestival har tidigare år visat drygt 2000 filmer från hela världen och gästats av bland andra Dennis Hopper, Lauren Bacall, Gena Rowlands, Oliver Stone, Quentin Tarantino, Asia Argento, Ang Lee, David Cronenberg, Roman Polanski, Terry Gillam och Elia Kazan.

Källa: 3, Tre

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *