LOADING

Type to search

Sogeti dubbel vinnare i Stadskampen

Nyheter

Sogeti dubbel vinnare i Stadskampen

Share

När resultatet av den en månad långa Stadskampen i Microsoft-certifieringar presenterades igår kväll tog IT-konsultföretaget Sogeti hem priser i två av tre klasser riktade gentemot företag – Företaget med flest certifieringar och Orten med flest certifieringar.

Stockholm/Falun/Borlänge, 111028 – Microsoft och Cornerstone har under oktober månad genomfört ett nytt initiativ kallat Stadskampen i MCP-certifiering. Stadskampen är en mobil satsning för att stötta alla ute i landet som vill certifiera sig i Microsofts produkter. Ett mobilt certifieringstestcenter har därför besökt nio orter. Den två veckor långa turnén avslutades igår i Falun. Då stod det klart att Sogeti inte bara blev det företag som genomfört flest certifieringar i landet. Sogetis Borlängekontor tog dessutom hem priset som är relaterat till det företag på en specifik ort som certifierat sig mest.

– Vi har genom åren byggt otroligt många Microsoft-baserade IT-lösningar till kunder inom alla branscher. Vi måste ständigt stå på tå och uppmuntrar därför våra anställda att certifiera sig i alla de teknologier vi arbetar med, med en stark betoning på Microsofts produkter och plattformar. Microsoft har med Stadskampen gjort det både extra enkelt och extra roligt att certifiera sig i deras produkter. Den lokala anpassningen har passat oss som handen i handsken då vi är verksamma på 22 orter runt om i landet, säger Sogetis Anders Persson, partneransvarig gentemot Microsoft.

Totalt har 266 personer certifierat sig under perioden för initiativet. Dessa kom från 51 företag och organisationer.

Sogeti är guldpartner till Microsoft och bara i Sverige har man idag över 400 certifieringar och 60-talet så kallade samlingstitlar. Under Stadskampen har Sogeti bland annat lagt till nya certifieringar inom molnplattformen Azure, portal- och collaboration-plattformen SharePoint samt utveckling i .Net. Flera av Sogetis anställda hade dessutom alla rätt vid certifieringarna, en extra fjäder i hatten.

Om Stadskampen
Om Sogetis Microsoft-expertis

För foton på Sogetis vinnare m.m. besök: www.sogeti.se/bildarkiv

För mer information kontakta:

Anders Persson, partneransvarig gentemot Microsoft, Sogeti Sverige
Tel: 070-639 01 11 E-post: anders.persson@sogeti.se

Therese Sinter, kommunikationsdirektör, Sogeti Group
Tel: 070-361 46 21 E-post: therese.sinter@sogeti.com

Ann-Charlotte Båth, ansvarig Microsoft Partner Network, Microsoft Sverige
Tel: 073-408 28 88 E-post: anncb@microsoft.com

Jan Hellgren, marknadschef, Cornerstone
Tel: 070-449 64 01 E-Post: jan.hellgren@cornerstone.se

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *