LOADING

Type to search

Så lyckas du som mötesledare

Så lyckas du som mötesledare

Share

För att få ut så mycket som möjligt av ett möte är det viktigt att man som mötesledare själv är väldigt engagerad. Johan Segerberg, en av ledare på säljbolaget Key Solutions, ger oss fem snabba tips på hur du kan lyckas som mötesledare.

1. Förbered väl

Det är viktigt att vara väl förberedd så du vet vad syftet med mötet är och lättare kan jobba mot ditt mål. Lägg tid på att sätta agendan och visualisera mötet i förväg.

2. Känn av stämningen

Känn av stämningen i början med mötet. Känns stämningen lite stel kan det vara bra att ha någon övning som får mötesmedlemmarna att bli mer avslappnade och därmed höja energinivån.

3. Ha hög energi

Det är ditt ansvar som mötesledare att se till att mötet har hög energi. Ett möte med hög energi leder till ett kraftigare agerande mot ett gemensamt mål.

4. Var den mest entusiastiska personen

Som ledare själv måste du vara entusiastisk och smitta av dig med din energi på de andra mötesmedlemmarna och därigenom skapa grunden till ett lyckat möte.

5. Bidra med ny inspiration

Att vara mötesledare innebär inte bara att bidra med ny information under mötena, utan även att bidra med ny inspiration så att arbetet mot målet blir både roligare och lättare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *