LOADING

Type to search

Runda Rut + Suitopia = Sant!

Nyheter

Runda Rut + Suitopia = Sant!

Share

Runda Rut har under sitt första levnadsår etablerat sig som en av nätets främsta leverantörer av måttsydda brud- och festkläder.
I Suitopia har de funnit en partner som väl fyller de krav som Runda Rut ställer; kvalitet, service och nytänkande.
Både Suitopia Scandinavia AB och Runda Rut – Vi klär Storheter! utnyttjar fördelarna med det moderna affärslivets stöttepelare, globalisering och Internet, och kan genom att kombinera dessa två erbjuda sina kunder överlägsna produkter till otroligt bra priser.

– Suitopia är väldigt glada och förväntningsfulla över att hitta en partner som kompletterar Suitopia. Tillsammans kan vi erbjuda helhetslösningar till alla kunder: säger Peter Holmgren från Suitopia
Ett samarbete som ger ett direkt mervärde
– Skall du gifta dig så skall även din partner göra det. Tanken med vårt samarbete är att ge våra kunder unik och trygg helhetsupplevelse. Det känns spännande och kul att samarbeta med Suitopia som utan tvekan levererar högkvalitativ herrkonfektion: säger Lena Ahlstedt Kahlbom, grundare av Runda Rut.
För de flesta av oss är vårt eget bröllop ett av de mest nervkittlande ögonblicken i våraliv. Du har allas ögon på dig och samtidigt skall du försöka vara så bekväm du kan, slappna av och insupa stundens allvar och glädje. Att då inte ha en klänning eller frack som du känner dig bekväm i kan förta mycket av stundens glädje.
Inte bara bröllop
Kanske är det cocktailparty eller bal som stundar och känslan säger att ”ingenting passar”.  Det är här som Runda Rut och Suitiopia verkligen kan hjälpa till då sortimentet innehåller något för alla figurer. Som kund har du även möjlighet att själv designa din drömklänning, kostym, frack, smoking eller jackett eller frock coat.
Oavsett tillfälle.

Läs mer om vårt samarbete på www.rundarut.se och www.suitopia.se
Visby 2011-10-27
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Lena Ahlstedt Kahlbom,                                      Peter Holmgren
Runda Rut – Vi klär Storheter!                             Suitopia
Tel: 0738-13 81 26                                              Tel:08-755 64 79
E-post: lena.kahlbom@rundarut.se.                     E-post: peter.holmgren@suitopia.se

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *