LOADING

Type to search

Quest vRanger uppnår VMware readyT status

Quest vRanger uppnår VMware readyT status

Share

Stockholm, 6 oktober 2011- Quest Software, leverantör av virtuella dataskydd, meddelar idag att Quest vRanger har uppnått VMware readyT status. Detta innebär att vRanger genomgått en omfattande utvärdering samt testprocess utförd av VMware och nu listats i deras produktkatalog för partners. 

De omfattande och specifika VMware-testerna säkerställer att vRanger använder tekniken på bästa sätt och är redo för distribution i kundernas miljöer. 

– Vi är nöjda över vRangers VMware readyT -status. Detta visar kunder att vRanger har klarat av specifika tester och kriterier, samt att det är redo att köras i produktionsmiljöer. VMwares vSphere ® 5 representerar en logisk men samtidigt spännande utveckling för VMware, i synnerhet då det avser skalbarhets- och tillgänglighetsförbättringar inom lagring. Quest vRanger har länge varit partner till VMware och stöttat vSphere 5 sedan dag ett. Att vRanger nu klarat validitetsprocessen, och uppnått VMware ready status, visar återigen för våra kunder att vi kan fortsätta leverera programvara som gör att de får ut det mesta av sina infrastrukturinvesteringar, säger Sheryl Sage, Director, Alliance Program, VMware.

Kvalificerade partners får, förutom VMware ready-status, också förmånen att tillhöra VMware Technology Alliance Partner (TAP). VMware TAP har över 2000 medlemmar globalt och förser sina teknikpartners med en omfattande uppsättning av VMwares tjänster, support, nödvändiga verktyg och expertis för att ge ett bättre värde till gemensamma kunder.

vRanger finns tillgängligt online i VMwares produktkatalog för partners: http://alliances.vmware.com/public_html/catalog/PublicCatalog.php.

 

För ytterligare information:

Paul Virgili, Sverigechef

Quest Software, Inc.

Tel: +46 8 444 99 93

paul.virgili@quest.com

 

Georgios Karpathakis, presskontakt

Edelman PR

Tel: +46 739 33 20 12

georgios.karpathakis@edelman.com

                                                    # # #

Quest, Quest Software och Quests logotyp är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Quest Software i USA och vissa andra länder. Alla andra namn i denna text kan vara varumärken som tillhör sina respektive ägare.

 

VMware, VMware vSphere och VMware vCenter är registrerade varumärken och/ eller varumärken som tillhör VMware, Inc. i USA och vissa andra länder. Användningen av ordet "partner" eller "partnerskap" innebär inte ett juridiskt partnerskap mellan VMware och något annat företag.

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *