LOADING

Type to search

Posture pushar karriären genom en god hållning

Posture pushar karriären genom en god hållning

Share

Postures grundare Emma Pihl berättar att genom en bra hållning utstrålar du säkerhet och pondus med ditt kroppsspråk och kommer också att bli bemött med respekt.  Genom att sträcka på dig med hjälp av ”påminnaren” Posture kommer du att synas och bli sedd.
-          ”Att satsa på sin hållning är ett sätt att visa sig själv att man är viktig. Ditt första intryck sitter mest av allt i hållningen, något vi läser av även innan handslaget”, säger Emma och fortsätter, ”att ha god hållning, utstråla pondus och säkerhet gör också att man syns i sammanhang professionellt och privat, man tar plats, man syns på möten, folk lägger märke till en och det man åstadkommer blir synligt för att man själv är synlig”.
Posture hjälper till att påminna om hur en bra hållning känns genom att dra tillbaka framåtroterade axlar och sträcka ut bröstet. Resultatet blir upprätt hållning, snyggt och hälsosamt. Regelbunden, intervallanvändning av din Posture hjälper kroppen in i en positiv spiral. Genom att använda Posture kommer du att utstråla trygghet och säkerhet.
Många är de av våra kunder som har haft stor nytta av produkten för självförtroendet i sammanhang som presentationer, i viktiga möten, anställningsintervjuer och framför datorn. Många av våra företagskunder är också ofta kunder vars medarbetare arbetar med service och där Posture ger de den där attraktiva hållningen och utstrålningen som är så viktig i ett serviceyrke.
God hållning är mer än hälsosamt och snyggt, det ger också säkrare intryck och stärker självförtroendet.
 

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *