LOADING

Type to search

Plantronics nya Voyager Pro HD med Smart Sensor-teknik

Nyheter

Plantronics nya Voyager Pro HD med Smart Sensor-teknik

Share

För många människor flyter arbetet och fritiden allt mer samman. Med den utgångspunkten har Plantronics utvecklat sitt nya headset, för att ge professionella användare på språng ökad flexibilitet – oavsett om du deltar i en telefonkonferens eller streamar din favoritmusik i HD-kvalitet.
Smart sensorteknik
Med Plantronics innovativa Smart Sensorteknik blir det ännu enklare att ringa och besvara samtal. Voyager Pro HD känner själv av om headsetet sitter på användaren och kopplar då automatiskt inkommande samtal till headsetet. När headsetet inte är på kopplas samtalet direkt till telefonen. Samtal besvaras genom att helt enkelt ta på headsetet. Inga knappar behöver tryckas och ingen röststyrning krävs. Voyager Pro HD låses för utgående samtal när det inte sitter på örat för att undvika oavsiktliga samtal. Dessutom har headsetet en förbättrad voice- promt-funktion som kontinuerligt informerar om återstående samtalstid, volym, anslutning, batteristatus och om mute-funktionen är aktiverad.
Överlägsen ljudkvalitet
Nya Voyager Pro HD har precis som föregångaren Voyager PRO+ ljudkvalitet i toppklass.
Enheten har även försetts med buller- och vindbrusreducering. Därmed hörs användarens röst klart och tydligt oavsett om man sitter på kontoret, i bilen eller under en blåsig höstpromenad. Enhetens HD-ljud ger inte bara telefonsamtal med bättre ljudkvalitet. Användaren njuter också av sin favoritmusik eller hör GPS-instruktioner med skarp HD-kvalitet. 
Pris och tillgänglighet
Plantronics Voyager Pro HD Bluetooth-headset är tillgängliga från november 2011. Rekommenderad cirkapris är 1195kr inkl. moms. InstantMeeting finns tillgänglig nu på Apple App Store  – http://itunes.apple.com/gb/app/plantronics-instantmeeting/id465992873
Telefonkonferens med ett enkelt tryck
Den smarta applikationen InstantMeeting gör att en telefonkonferens blir en smidig upplevelse för alla smartphoneanvändare. Med ett knapptryck skannar InstantMeeting användarens kalender, anger automatisk alla  telefonnummer och lösenord, påminner om kommande samtal och ger användaren möjlighet att underrätta övriga deltagare om de är försenade. Appen fungerar på alla iPhone, BlackBerry och Android-baserade smartphones.
”myheadset”-app
Voyager Pro HD är kompatibel med Plantronics MyHeadset-applikation som laddas ner gratis på Android Market. Med appen säkerställs direkt kontakt mellan telefon och headset med en enkel knapptryckning och ljudnivån ställs in rätt innan ett viktigt samtal. All information om headset-funktioner, setup-guide och vanliga frågor finns i appen.

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *