LOADING

Type to search

Placera 19″-servern under skrivbordet

Placera 19″-servern under skrivbordet

Share

Det som för några år sedan krävde en fullhöjds 19″-rack kan idag ofta ersättas med betydligt mer slimmade enheter. En rejäl server kan få plats på endast 1U och en lagringsserver på 2U rymmer utan problem ett dussin lättåtkomliga 3,5″-diskar i fronten. Lägg till en switch och en rackmonterad UPS så är servermiljön för ett mindre kontor komplett på mindre än 10U höjd. Ett sådant system kan med fördel placeras under ett skrivbord om det inte finns ett separat rum tillgängligt. Alternativt kan ett rum frigöras för andra ändamål.

<b>Golvskåp från TOTEN
</b>SweDeltaco&nbsp;som i många år har distribuerat serverskåp och tillbehör från TOTEN på den nordiska marknaden har märkt att intresset för de lägre skåpen har ökat och nu säljs till andra typer av kunder än de som traditionellt köper de höga serverskåpen. TOTENs golvskåp finns tillgängliga i många varianter och storlekar. För placering under skrivbord är det främst det 12U höga skåpen med totalhöjd 760mm och 15U skåpen på 850mm som är aktuella.

<b>Välj utförande och tillbehör efter behov
</b>De vanligaste skåpen är
600x800mm i yttermått men finns även som 600x1000mm&nbsp;för de som behöver plats för extra djupa servrar. Skåpen är tillverkade av stabil 2mm SPCC-stål och tål en belastning av 800kg. För smidig hantering av utrustingen i skåpen är sidorna enkelt avtagbara. Fram och bakdörrar finns i glas eller perforerad stålplåt. Skåpen på 12U och 15U är uppbyggda på samma
sätt som skåpen upp till 42U vilket gör att de även kan använda samma tillbehör.

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *