LOADING

Type to search

Ny VD hos iBiz Solutions

Nyheter

Ny VD hos iBiz Solutions

Share

Allan Hallén tillträdde som VD för iBiz Solutions under augusti månad. Allan var tidigare VD för Two, som slogs samman med Ninetech AB under våren.
Under Allans ledning tilldelades Two priset som Gasellföretag flera år i rad, samt den än tyngre titeln Superföretag inte mindre än 4 år i rad, mellan åren 2007-2010.
”iBiz Solutions är ett mycket spännande företag, med stora utvecklingsmöjligheter och stor potential inom systemintegrationsområdet. Vår marknad är medelstora- och stora företag i Skandinavien, och vi arbetar redan idag på en strategisk nivå med ett flertal marknadsledare i olika branscher när det gäller vår kärnverksamhet och erbjudanden. Vår kompetens och erfarenhet i området, vårt arbetssätt, våra koncept och produkter ligger helt rätt i tiden och möter stort gillande. Vi får hela tiden nya spännande kunder och utökat förtroende hos våra befintliga sedan lång tid bakåt, vilket är mycket glädjande” säger Allan Hallén.
”Vi är mycket glada och stolta över att ha knutit Allan Hallén till bolaget.
Allan är en entusiasmerande person och hans tidigare erfarenheter av affärsutveckling i kombination med stort fokus på bolagets försäljning gör oss väl rustade för att nå vårt mål att vara förstahandsvalet när det gäller systemintegration” säger Gunnar Andreasson, styrelsens ordförande i iBiz Solutions.

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *