LOADING

Type to search

Nu lanserar 3 ett nytt företagspaket på marknaden.

Nu lanserar 3 ett nytt företagspaket på marknaden.

Share

För dig och ditt företag som ringer mycket inom företaget och till det fasta nätet så lanserar 3 ett nytt affärspaket som heter Affärspaket Plus. I paketet ingår telefoni, mobiltbredband och surfpaket och du ringer gratis inom 3s nät samt till det fasta nätet. Denna nylansering är ett led i att förenkla för 3s företagskunder.

-Vi ser att kundens användande av våra produkter och tjänster motsvaras av ett paket som Affärspaket Plus och därför är det viktigt för oss att erbjuda detta. Våra affärspaket är mycket uppskattade och att ha några olika paketeringar att välja på ser vi som en självklar service för att möta våra kunders behov och användande, säger Babak Ayani som är ansvarig produktchef på 3 för företags abonnemang och paket.

Nyheten finns i alla 3s säljkanaler med start måndagen den 22/2 2010.

Erbjudandet
För endast 349 kr/månad så ingår 3Business Plus, 3Bredband Plus och 3Mobilsurf Plus. Genom att välja paketet spara du som kund hos 3 – 138 kr/månad. Bindningstiden är 0 månader utan mobil eller modem. Alla priser är exklusive moms.

Källa: www.tre.se
Pressreleasen kommer från: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/tre/pressrelease/view/nu-lanserar-3-ett-nytt-foeretagspaket-paa-marknaden-375012

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *