LOADING

Type to search

Nu är den här – Nya CAP&Design

Nu är den här – Nya CAP&Design

Share

<b>Den 18 februari får alla Sveriges designproffs ny inspiration när nya CAP&Design kommer till prenumeranterna. Bakom redesignen ligger designduon Leon&Chris, som bland annat skapat formen för musikfestivalen Way Out West.</b>

Här är filmen som visar och förklarar tankarna bakom nya CAP&Design http://www.capdesign.se/film

– Efter att vi lyssnat på våra prenumeranter och vad de efterfrågar kom vi fram till vilken typ av tidning vi vill göra. Målet med redesignen är att inspirera Sveriges formgivare ännu mer. Att vara ett ”coffetablemagazine”. Tips och tricks som tidigare låg i tidningen kommer vi nu enbart att ha på webben, säger CAP&Designs chefredaktör Carina Nilsson.&nbsp;
<b>Förändringen i korthet</b>. Kunskapsdelen, främst bestående av guider och tips och tricks, har flyttat till en lättare sökbar och överskådlig avdelning på Capdesign.se. Allt för att läsarna enklare ska kunna använda CAP&Design som ett arbetsverktyg.
Tidningen har ökat i omfång och fått ett större format. Du hittar ett antal olika pappersval anpassade efter det redaktionella innehållet. Via bildigenkänningsappen Shortcut kan läsarna dessutom enkelt få tillgång till extramaterial i digital form.
Dessutom lanseras samtidigt en helt ny mobilsajt som numera har med portfolios, bloggar och karriärartiklar som tidigare inte kunnas nå via mobilsajten.
-Vi vill fokusera på de spännande personer och formgivare som är med i tidningen. Formen ska lyfta fram dem, deras arbete och visa upp innehållet i större utsträckning än tidigare. CAP&Design ska vara som ett ramverk som lyfter de medverkandes form, säger Leon Martinsen från Leon&Chris.
Läs gärna artikeln från senaste CAP&Design om redesignen:
http://www.capdesign.se/redesign
För mer information kontaktar du chefredaktör Carina Nilsson, 070-757 96 55

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *