LOADING

Type to search

Mårten Andersson blixtinkallas till Stjärnornas hoppning

Mårten Andersson blixtinkallas till Stjärnornas hoppning

Share

[b]Imorgon lördag klockan 15.00 släpps det tredje realityserien Stjärnornas hoppning. Komikern Mårten Andersson har blixtinkallats till tävlingen efter Anton Körbergs olycka. Mårten får tre veckor på sig att lära sig rida innan han ska tävla inför ett fullsatt Globen mitt under Stockholm International Horse Show. Här får tittarna följa med på hans resa, från att aldrig tidigare ha suttit på en hästrygg till att rida inför tiotusentals människor – kommer han att klara det?[/b]
 I årets Stjärnornas hoppning kommer kändisar som Sara Varga, Musse Hasselvall, Rickard Olsson, Caroline af Ugglas, Sofia Wistam m.fl. att prövas på hästryggen. Med bristfälliga kunskaper och tidigare minimala erfarenheter ställs de nu inför sin största utmaning någonsin, att mot varandra tävla inför ett fullsatt Globen.
 
I serien med samma namn, Stjärnornas hoppning, får tittarna följa med på resan. Här får tittarna möta rädsla, glädje, mod och komiska misstag då våra stjärnor till slut ska kunna genomföra en hel bana på häst.
 
I det tredje programmet fortsätter vi att följa Mårten Andersson som aldrig tidigare har suttit på en häst. Rickard Olsson har tidigare ridit några gånger och erbjuder sig att träna Mårten för att nå målet. Kommer de att klara detta och vem ramlar av först?

– Jag älskar utmaningar och därför kände jag att det här verkligen var något jag ville ställa upp på. Från att aldrig ha suttit på en häst, om man inte räknar då jag var sju år på Skansen, och få på sig mindre än sju veckor att inte bara rida utan även hoppa i ett fullsatt Globen. Det var för galet och för roligt för att jag skulle tacka nej. Det här är den största utmaningen jag tagit mig an. Det är tuffare än både att stå på en scen för att vara rolig och att medverka i Let’s Dance tillsammans, säger Mårten om deltagandet i Stjärnornas hoppning.

Mårten kämpar på med sin ridning men det är mycket som distraherar – krånglande kläder, hästmardrömmar och en svårbegriplig terminologi. Och medtävlarna gör det inte lättare. Musse Hasselvalls självsäkra damsadelshoppning och Rickard Olssons rappa kommentarer kan få vem som helst ur balans.

Stockholm International Horse Show är Ericsson Globes största återkommande evenemang och är det publik- och mediamässigt största ridsportevenemanget i Sverige. Pressen för deltagarna är med andra ord total.

 
Lördagen den 24:e november kl 15.00 släpps det tredje avsnittet av realityserien Stjärnornas hoppning på den nya mobila playkanalen Pocket Entertainment. Pocket Entertainment är helt gratis för tittarna, och erbjuder kvalitativ underhållning för alla målgrupper. Alla serier sänds i korta avsnitt anpassat efter beteenden i mobilen, läsplattor och datorer, varje avsnitt av Stjärnornas hoppning är runt åtta minuter långt.

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *