LOADING

Type to search

I appen Wombi Ice Cream får barn göra egna glassar

I appen Wombi Ice Cream får barn göra egna glassar

Share

Den 8:e december släpper den svenska barnappsutvecklaren Wombi appen Wombi Ice Cream. I appen kan barn välja mellan många olika strutar, skålar, glassmaker, såser och dekorationer för att göra just sin favoritglass. Det stora innehållet, de färggranna illustrationerna och de roliga ljudeffekterna kommer hålla barn sysselsätta länge.

När man startar spelet står kunderna och köar utanför din glassbil. Varje kund har sina speciella önskemål som varierar från gång till gång. Som spelare kan du antingen välja att försöka följa kunders önskemål eller göra en helt egen glass. När du är klar med din glass får du se vad kunden tycker om din skapelse.

Illustrationerna i spelet är färggranna och lekfulla. Kunderna är visserligen krävande men charmiga, och här finns bland annat en hungrig elefant, en rosa puma och glad haj. Själva glassverkstan innehåller glassorter, dekorationer och såser i härliga färger och former.

Wombi Ice Cream är en barnvänlig app eftersom den är både rolig och enkel att använda. Man skapar en glass enkelt genom att klicka och dra på olika bägare, glassmaker och såser. När den perfekta glassen är klar är det bara att dra den till kunden.

Wombi Ice Cream har också ett element av lärande. Trots att det finns ett stort utrymme för kreativitet handlar appen också om att följa instruktioner. Kunderna kommer tydligt att visa hur väl man lyckats uppfylla deras specifika önskemål.

Wombi Ice Cream fungerar på iPhone, iPod och iPad och passar för barn från 4 år. Appen finns i App Store och kostar 15 kr. Det släpps även en gratis LITE-version.

<b>Länk till Wombi Ice Cream i App Store:</b>
https://itunes.apple.com/app/id555608290

<b>Länk till gratisversionen Wombi Ice Cream (LITE) &nbsp;i App Store:</b>
http://itunes.apple.com/app/id578075925

<b>Ladda ner presskit med bildmaterial och mer info:</b>
http://wombiapps.com/presskit/wombi-ice-cream

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *