LOADING

Type to search

Full kontroll av bilen – Med hjälp av din iPhone

Full kontroll av bilen – Med hjälp av din iPhone

Share

Med applikationen DEFA Link och tillhörande hårdvara kan du nu enkelt kontrollera ditt DEFA bilvärme-, billarm- och spårsystem från din IPhone oavsett var i världen du befinner dig.

Nu kan du enkelt styra DEFA:s bilvärmesystem direkt från mobiltelefonen. I denna nya applikation kan du ange vilka tider du ska använda bilen och så ser systemet till att bilen är uppvärmd och klar när det är dags att ge sig iväg. Via applikationen får du även reda på temperaturen inne i bilen och utomhus samt hur bra ditt bilbatteri mår. Om man skulle glömma att koppla in 230V kabeln till bilen meddelas detta i applikationen.

Billarmet kan aktiveras och avaktiveras direkt från telefonen. I tillägg till detta går det att välja om larmet ska aktiveras med eller utan rörelse- och nivåsensor. Detta är användbart om man till exempel lämnar hunden i bilen eller om man ska frakta bilen på en färja. Om larmet löser ut meddelas det direkt till telefonen med samma ljud som bilens siren.

– Sök- och spårsystem har blivit ett viktigt verktyg för att hitta och återta stulna bilar. Med DEFA Link har du möjlighet att följa bilen och få positionen på en tydlig karta direkt i mobiltelefonen. Från applikationen kan man skicka bilens position via SMS till larmcentralen om olyckan är framme, säger Jens Holmström, produktspecialist på DEFA.

Applikationen DEFA Link till iPhone kommer att finnas tillgänglig via App Store till våren 2011. Hur systemet fungerar i verkligheten kommer att demonstreras på Automässan 19-22 januari 2011 i KGK:s monter C03:22.

För ytterligare information, kontakta:

Jens Holmström
Produktspecialist
KG Knutsson AB
Tfn: 08-92 32 90
E-post: jens.holmstrom@kgk.se

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *