LOADING

Type to search

Britneys Spears musikvideo “Hold it against me” är nu lanserad.

Britneys Spears musikvideo “Hold it against me” är nu lanserad.

Share

Britney Spears performing Hold It Against Me släpptes på YouTube den 17 feb 2011 och har redan haft 63 209 427 visningar.

Britney Spears YouTube öppnades den 15 okt 2009. Totalt antal visningar 941 030 040

Det spelar knappast någon roll utifall man infogade 30 sekunders reklamfilm innan videon började heller. Videon blev känd för omfattande produktplacering. Produktplaceringen har blivit en stor inkomstkälla för både skivbolagen och artister. Sony är ett av de som produktplacerat Britneys Spears nya video och det är omöjligt att inte lägga märke till varumärket i videon. Titta 1.34 in i videon. Även dejtingsajten Plenty Of Fish är med och gör reklam för sin tjänst i videon.

Det är svensken Jonas Åkerlund som har regisserat videon 63 209 427 st visningar. Vilka företag skulle inte vilja exponeras för så många tittare globalt? En musikvideo har större PR värde än TV reklam. De som tittar på en musikvideo går knappast och kokar kaffe, gör ett toa besök när det visas reklam, man kan lägga reklamen var man vill i en musikvideo.

Artister har en ny stor inkomstmöjlighet! De kan i sak, sälja en unik digital musikvideo utan reklam och de digitala singlarna såklart. Artister kan ändå använda YouTube för att lansera musikvideos med reklam och sponsorer. Britney missar tyvärr hela 63 209 427 besökare till egna hemsidan, eftersom visningarna sker på YouTube. På detta vis nyttjas inte det stora PR värdet alls! Visningarna av videon borde ske på artistens hemsida, det är där man bör få se hela videon. Då kan artisterna placera unik reklam på hemsidan i samband med visningarn av videon.

AqW Music YouTube

http://www.youtube.com/user/AqWmusic

AqE Music YouTube

http://www.youtube.com/user/AqEmusic

AqW Music

http://www.AngeliqueWidengren.com

YCDBSOYA World Sweden YouTube

http://www.youtube.com/user/YCDBSOYAWorldSweden

YCDBSOYA World NetWork

http://www.ycdbsoya.com

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *