Körkortsteori – Nu på iPhone!

Körkortsteori – Nu på iPhone!

Idag den 14:e dec 2009 släpps Körkortsteori till iPhone. Applikationen heter just Körkortsteori och kan redan nu laddas ned från App Store. Den är fullmatad med 260 frågor inom områdena Bilen, Landsvägskörning, Stadskörning samt Mörker & Halka.

Crystal Code AB (Dåvarande namn Zekra.se) släppte redan i januari 2009 en applikation för att underlätta körkortsutbildningen, Vägmärken. Applikationen Körkortsteori är fortsättningen och nu täcks stora delar av körkortsteorin upp med de två applikationerna tillsammans.

"Vägmärken har legat på 10 i top under Utbildning i iTunes under hela år 2009 vilket verkligen har varit jätte roligt. Ännu roligare är alla positiva kommentarer som vi fått från våra användare. Applikationen underlättar verkligen för dem under deras utbildning och det gör mig jätteglad."
Säger Jens Olsson på nystartade Crystal Code AB

Körkortsteori finns i 2 versioner, Körkortsteori och Körkortsteori Lite.
I Lite versionen finns enbart en begränsad version av kategorin "Bilen" tillgänglig.
Lite versionen är dock helt gratis och innehåller runt 40 frågor som det slumpmässigt väljs av till varje test.
Fullversionen Körkortsteori har en liten kostnad (i skrivandets stund 22 SEK) och har alla fyra kategorierna aktiverade med totalt ca 260 frågor.

"Vi hoppas nu att den här applikationen som inriktar sig på mer generella delar av körkortsteorin kommer att bli minst lika uppskattad! Med detta tillskott täcker vi upp större delen av körkortsteorin med våra frågor."
Säger Jens Olsson på nystartade Crystal Code AB

Så här går det till:
Användaren väljer först en kategori att träna på av Bilen, Landsvägskörning, Stadskörning samt Mörker & Halka.
Efter att en kategori har valts kommer användaren att få svara på 25 slumpmässigt valda frågor från den valda kategorin, varje fråga har fyra svarsalternativ där bara ett är rätt. Applikationen kommer att bekräfta om svaret var rätt eller fel och svarar man fel får man chansen att försöka igen.

Nedan finns länkar till där Körkortsteori kan laddas ned (iTunes krävs för dessa):
Körkortsteori http://itunes.apple.com/se/app/id341404322?mt=
Körkortsteori Lite
http://itunes.apple.com/se/app/id343909741?mt=

Källa: Crystal Code AB
Pressreleasen kommer från: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/crystal-code-ab/pressrelease/view/koerkortsteori-nu-paa-iphone-352607

Lämna en kommentar