Graflunds väljer OpenUniverse som kommunikationsoperatör

Kommunikationsoperatören OpenUniverse är leverantör av kapacitet och infrastruktur för tjänsteleverantörer i öppna nät. Genom Telenors fibernät som idag levererar hastigheter upp till 1 Gbit/s kan Graflunds erbjuda sina boende ett brett utbud av leverantörer av moderna bredbandslösningar för internet, TV och telefoni, så kallad 3-play. Avtalet sträcker sig över åtta år.

– OpenUniverse erbjuder boende i våra fastigheter i Eskilstuna och Strängnäs möjlighet att välja bland ett brett utbud av tjänsteleverantörer och samtidigt dra nytta av den höga kvalitet och service som Telenors fibernät representerar. Vi vet att valfrihet och flexibilitet är mycket viktigt för våra boende och ser i Telenor och OpenUniverse en bra partner, Anders Häggström, VD, Graflunds.

– Vi är mycket glada att Graflunds valt att utöka samarbetet för sina öppna nät med OpenUniverse. Vår målsättning är att ha ett brett och attraktivt utbud av tjänsteleverantörer som kan tillgodose framtidens krav på bredbandstjänster med hög kvalitet i form av internet, TV och telefoni, säger Mats Lundquist, Affärsområdeschef Business, Telenor Sverige.

Om OpenUniverse
Kommunikationsoperatören OpenUniverse är leverantör av kapacitet och infrastruktur för leverantörer av bredbandstjänster i öppna nät. Genom Telenors fibernät med kapacitet upp till 1 Gbit/s kan fastighetsägare och bostadsrättsföreningar erbjuda boende ett brett utbud av leverantörer av moderna bredbandslösningar för internet, TV och telefoni, så kallad 3-play.

Om Graflunds
Graflunds grundades 1950 av byggmästare Gunnar Graflund och ägdes och drevs fram till slutet av 1990-talet av familjen Graflund. Idag är Graflunds en ren förvaltningsorganisation med fokus på bostäder och förvaltar för närvarande drygt 12 200 bostadslägenheter och 70 000 m2 kommersiella lokaler, vilket gör Graflunds till en av Sveriges största privata fastighetsförvaltare.

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Lämna en kommentar