LOADING

Type to search

Appen som revolutionerar hela rekryteringsbranschen

Appen som revolutionerar hela rekryteringsbranschen

Share

Emperator ligger bakom en innovation som med stor sannolikhet kommer att förändra hela rekryteringsbranschen. Det handlar om ett nytt verktyg, en Applikation – populärt kallat App – i en Smartphone som ger arbetsgivare en möjlighet att med några knapptryck hitta rätt personal, till rätt pris.

Emperator har en gedigen erfarenhet av att hitta människors rätta värde och kompetens.

– Nu tar vi den kunskapen vidare och paketerar den i framtidens verktyg, en app, säger Hans Engberg, VD på Emperator.

Tanken är att alla företag, små som stora, ska hitta Sveriges bästa medarbetare bara genom några knapptryck i telefonen. Blixtsnabbt får den potentiella arbetsgivaren en uppskattning av vilka arbetssökande som finns tillgängliga på marknaden. Samt vilka erfarenheter och speciella kunskaper de har.

– Det blir alltså möjligt för dig som arbetsgivare att snabbt och enkelt anpassa ditt bolags storlek till marknadens efterfrågan genom att bara trycka på en knapp, säger Engberg.
Självklart kommer också kostnaderna för rekrytering att minska drastiskt för företagen. Både vid ”vanlig” rekrytering och vid omställningar, det vill säga, neddragning av personal – samt vid expansion.

– Många företag avstår idag från att rekrytera, till exempel specialisttjänster, därför att det är för dyrt. Med våra verktyg blir det möjligt att rekrytera 20 personer till samma kostnad som en rekrytering kostar idag.
Men självklart skiljer behoven och önskemålen från företag till företag.
– Kontakta oss på Emperator så ska vi ge en offert på vad det kostar för ditt företag, säger Hans Engberg.

.

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *