LOADING

Type to search

Airhelp lanserar en ny tjänst

Airhelp lanserar en ny tjänst

Share

Airhelp, en onlinetjänst som hjälper passagerarna att få flygkompensation, lanserar nu ett nytt verktyg som automatiskt kan söka i din e-post (per idag endast g-mail) och finner dina tidigare försenade eller inställda flygresor som uppfyller kraven att vara ett kompensationsärende. Att få en ersättning har aldrig varit enklare. Vårt nya verktyg gör det smidigare att starta ett ersättningsanspråk gentemot flygbolaget.
Har du tid att söka igenom dina mejl för att hitta de senaste flygnumren? Även om du har all information, vet du om du är berättigad att få ersättning?

1. Med den nya sökfunktionen kan du automatiskt finna försenade eller inställda flyg som berättigar kompensation i din inbox.

2. Fordringar kan lämnas in tre år tillbaka i tiden.

3. Dessutom skapar AirHelp en vacker grafisk översikt över din resehistorik som du kan dela med dina vänner.

"Många resenärer vet inte om att man har pengar liggande i sin inkorg. Därför avlägsnar AirHelp alla hinder passagerare står inför när det handlar om kompensationsärenden gentemot flygbolagen. Vår nya e-sökfunktion tar våra tjänster ett steg längre. Vi är glada att få hjälpa våra användare och ta dem från början av processen ända fram till dess att ersättningen är insatta på deras konton ." säger Thomas Lööw, VD AirHelp

Om säkerhet och integritet:

AirHelp följer aktuell personuppgiftslag och Dataskyddslagen. Alla personuppgifter hanteras varsamt och under sekretess gentemot utomstående. Med vår sökfunktion kommer aldrig vi åt dina privata uppgifter. Sökfunktionen känner endast av flygnummer som matchas gentemot vår unika flygdatabas.

https://ah-webapp-staging.airhelp.eu/#.U2Ekgq2Sy4o

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *