LOADING

Type to search

Ny tjänst hos mobiloperatören 3 – Hitta vänner och familj med 3Lociloci

Ny tjänst hos mobiloperatören 3 – Hitta vänner och familj med 3Lociloci

Share

Med tjänsten 3Lociloci är det enkelt att hålla koll på var familjemedlemmar eller vänner befinner sig. Användaren bjuder själv in de som enkelt ska kunna sökas upp. Tjänsten använder sig av mobilnätet och positionerna visas i en karta direkt i mobiltelefonen.
Användaren behöver inte ladda ner någon applikation till mobiltelefonen för att kunna använda tjänsten, utan det är bara att bjuda in och börja söka på vänner och familjemedlemmar direkt.
Lociloci är Skandinaviens största positioneringstjänst och har idag över 10 000 medlemmar. 3 har länge samarbetat med Lociloci kring olika positioneringstjänster och har nu valt att bygga denna tillsammans.
Tjänsten kostar 29 kr i månaden och dras från potten och för detta pris kan kunden titta efter familjemedlemmar eller vänner hur många gånger som helst. Det är bara den som tittar som behöver betala. Det kostar alltså inget att tacka ja till en inbjudan från mamma eller en vän. Kostnad för datatrafik tillkommer (gäller ej för användning inom Sverige om kunden har fri surf i abonnemanget eller som tillval). Tjänsten fungerar även för 3Kontant.
För att köpa tjänsten – gå in på sidan <a href="http://3.lociloci.se">http://3.lociloci.se</a> och ange mobilnummer eller surfa in på Portalen m.tre.se i din mobil och klicka på tjänsten 3Lociloci.
För mer information var vänlig kontakta:
Nicholas Högberg, vice vd, 3
Mobil: +46 (0)735-33 71 90
E-post: [u]nicholas.hogberg@tre.se[/u]
Linda Kardell, PR-ansvarig, 3
Mobil: +46 (0)735-33 70 75
E-post: linda.kardell@tre.se

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *